GDGN (spreek uit gedegen) is een interactief design bureau met ervaring in de online en offline communicatie dat flexibiliteit en expertise hoog in het vaandel heeft. Door te werken met een collectief van kenners weten wij overal een gedegen mouw aan te passen. Voor elke opdracht stellen we het juiste team samen om voor u aan de slag te gaan, waardoor u altijd de mensen met de meest gedegen kennis tot uw beschikking heeft.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers: van het MKB uit diverse branches (horeca, advocatuur, uitzendbranche), overheidsinstellingen en NGO’s tot aan stichtingen en goede doelen. Bovendien dragen wij startende ondernemers een zeer warm hart toe.

Mede door onze werkwijze vanuit een collectief van experts zijn we cultureel divers en kunnen we ook uw buitenlandse ambities uitstekend ondersteunen. Zo werken we al voor relaties in Spanje, Frankrijk, Noord- en West-Afrika en het Caribisch gebied. Door onze ervaring met deze zeer verschillende doelgroepen kunnen we u ook doeltreffend helpen bij het vinden en bereiken van diverse etnische groepen in Nederland.